Over ons

 

 

Willem de Bie houdt zich bezig met beeld, zowel foto als video. Hij doen dat samen met een aantal goede collega's die waar nodig kunnen worden ingezet. Soms met een collega op pad voor een serie portret- of profielfoto's, dan weer met 4 man op pad voor een ingewikkelde 'drone'-klus.

Hij begon zijn loopbaan bij een gerenommeerde Delftse fotograaf, Henk Koster. Op pad als freelancer naar alle fotoklussen die maar te bedenken zijn voor een fotopersbureau. Wat jaren later kon hij aan de slag als (foto)journalist bij Sijthoff Pers in Rijswijk. Na de teloorgang van dit bedrijf startte de Bie een eigen fotopersbureau aan de Pelgrimstraat in Rotterdam. Met klanten als de Nederlandse Dagblad Unie, Politie Rotterdam - Rijnmond, Politie Haaglanden, Woningbedrijf Rotterdam en een keur aan dag- en weekbladen.

Luchtfotografie is altijd al een specialisatie van ons bedrijf geweest: vliegtuig, helicopter, ballon, vlieger, overal hebben we in en onder gezeten. Sinds 2012 heeft de Bie zich gespecialiseerd in het vliegen met drones. En is nu in het bezit van alle benodigde papieren om commercieel foto- en videobeelden te maken met drones.

Al die jaren hebben een schat aan beeld opgeleverd. Die komt nu tot leven op deze beeldbank. We zijn druk bezig de beeldbank te 'vullen'; dat is best veel werk. Mocht je dus iets zoeken wat er (nog) niet bij staat, mail of bel even. Kunnen we kijken of we je kunnen helpen.

Bedrijsfilm nodig? Profielfoto's voor je bedrijf? FullHD of 4K beelden van een locatie in Nederland? Drone-opnamen binnen, van de montagehal, de entree van het bedrijfspand, de evenementenhal? We doen het allemaal. Want beeld zegt inderdaad nog steeds meer dan 1000 woorden...

DE BIE MEDIA
Huis te Hoornkade 55
Rijswijk, Zuid Holland 2282JZ
Netherlands

Contact

KLANT OF AANBIEDER WORDEN?


Zowel klanten als aanbieders van beeldmateriaal kunnen een account aanmaken (rechtsbovenin de website). Aanbieders gaan daarna naar 'aanbieders' in het hoofdmenu. Klanten kunnen gebruik maken van kortingen en krijgen support.